ÖNEMLİ DUYURULAR

1) İşyeri hekimliğinden çıkan tüm reçeteler (işçi,memur,vs.)sgk kapsamında ödenenler sıraya tabi olup oda onayı alınmak zorundadır.

2) Yeşil kart reçetelerinin daha seri incelenebilmesi amacı ile sağlık müdürlüğü ile görüşülerek odamızca görevlendirilen 5 eczacımızın incelemelere katılımı sağlanmış bugün itibari ile de görevlendirilen eczacı sayımız 10 a çıkarılmıştır.

3) G2D li reçetelerin bir kısmının sgk tarafından ödemesi gerçekleştirilmiş olup artık G2D li reçeteler de sivas il müdürlüğünde incelenecektir.

4) Yurtdışı reçetelerinin tamamı incelenmiş olup muhasebeleştirilmiş durumdadır.Ödeme beklenmektedir.

5) Temmuz-Ağustos-Eylül dönemi nöbetleri yazılacak olup tatil ve başka programları olan eczacılarımızın nöbet istemediği tarih aralığını odamız sekreterlerinden yasemin hanıma not ettirmesi rica olunur. Liste yayınlandıktan sonra herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

6) TEB internet sitesinde yayınlanan son "ilaçta durum" haberini inceleyerek önerilen doğrultuda hareket etmenizi rica ederiz.

7) Genel sekreterimiz  ECZ.SÜHA ÖZYAZICI'NIN ve Saymanımız ECZ.BAHADIR EREN'in çocukları olmuştur.Tebrik ederiz.

8) Mobil reçetelerin sıralı dağıtımına ilişkin çalışmalar son aşamasına gelmiş olup en kısa zamanda sıralamaya katılan eczanelerimiz ile toplantı yapılacaktır.

9) Belediye reklam panolarımızın ölçülerini almakta olup e pano dışındaki tüm panolar ve cam yazıları ilan reklam vergisi çerçevesinde vergiye tabidir.