KKi ve Fiyat Farkı Zararlarımız Hakkında Çok Önemli

Değerli Eczacımız;

Fiyat farkı ve kamu kurum iskontosu kaynaklı stok zararlarımız, Türk Eczacıları Birliği tarafından yapılan tüm uğraşlara rağmen henüz firmalardan depolara aktarılmamıştır. Daha öncede yaşadığımız bu süreçte tarafların kayıtsız tutumları sürmekte olup sonuca varmak için bir yerden harekete geçmek gerekmektedir.

Odamız yönetim kurulu son yapmış olduğu toplantıda süreci değerlendirmiş ve tüm eczanelerin stok zararı faturalarını odamız'da toplayarak toplu şekilde depolara gönderme kararı almıştır. Lütfen stok zararı işlemleri ile ilgili its paneli ve eczane paket programınızdan (tebeos eczanem vb) sok zararı döküm işlemlerinizi tamamlayınız. Bu işlemlerle ilgili detaylı bilgi daha önce yayınladığımız stok zararı ile ilgili haberde mevcuttur. İşlemler neticesinde keseceğiniz stok zararı faturasını 30/07/2012 tarihine kadar Odamıza göndermeniz gerekmektedir.